Devojka varala Pistorijusa?

Svetski sport - Utorak 19.02.2013 - 13:18

Novi detalji u istrazi protiv Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo devojke Rive Stenkamp. Ključ će možda biti njen telefon i sms poruka jednog ragbi igrača.

Da li je slavni paraolimpijac Oskar Pistorijus ubio svoju devojku sa predumišljajem ili iz nehata kako tvrdi?

Za sada se samo nagađa, ali svakodnevno se pojavljuju novi detalji u vezi sa ubistvom lepe devojke Rive Stenkamp.

Najnovija informacija je da bi iPad ubijene manekenke mogao da da odgovor na mnoga pitanja. Naime, u toj spravici je pronađena sms poruka južnoafričkog ragbi igrača Fransao Hugarda, koja bi mogla da bude uzrok svađe Pistorijusa i njegove devojke koja je prethodila ubistvu.

Za sada su to samo nagađanja, ali u Južnoj Africi se priča da je ragbista bio "blizak prijatelj" ubijene manekenke.

iPad je pronađen u spavaćoj sobi Pistorijusa tokom policijske istrage nakon što je Riva Stenkamp ubijena iz pištolja kalibra devet milimetara.

Policija je pošla tim tragom, pa su sada na proveri i kompjuteri Pistorijusa i Rive Stenkamp. Veruje se da bi eventualne poruke preko društvenih mreža, uključujući onu koju je poslao ragbista, mogli da budu upotrebljeni na novom saslušanju koje je zakazano za utorak, a kada će se odlučivati o eventualnom puštanju atletičara uz kauciju.

Ragbi igrač Hugard je bio "twitter prijatelj" Rive Stenkamp, a odmah posle njene smrti postavio je na svom profilu njihovu zajedničku fotografiju, uz poruku: "Svima ćeš nam nedostajati Rivs". On je, međutim, negirao bilo kakvu umešanost "u taj tužan slučaj".
 

Mondo

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: