LŠ: Biće još vatre!

Svetski sport - Četvrtak 14.02.2013 - 10:52

Nerešeno i u Madridu i u Donjceku, Velbek za vođstvo Junajteda, izjednačio CR7. U Donjecku, Šahjtor dva puta vodio, ali nije pobedio.

Posle 90 minuta velike borbe u Madridu i Donjecku, prednost pred revanše osmine finala Lige šampiona imaju Mančester junajted i Borusija iz Dortmunda.

Nije bilo pobednika, ali Englezi i Nemci imaju postignut gol, odnosno dva u gostima.

U velikom derbiju na stadionu "Santjago Bernabeo" Real i Mančester junajted odigrali su 1:1.

"Đavali" su i dalje sa samo dve pobede iz 23 duela na tlu Španije, ali ovaj rezultat uliva im nadu da mogu do naredne faze preko velikog rivala. Deni Velbek bio je strelac vodećeg gola za Junajted (20. minut), a Ronaldo za Real (30. minutu).

U Donjecku je Šahtjor propustio veliku priliku da sa pobedom za dve nedelje otputuje u Dortmund. Ukrajinci su dva puta vodili, ali nisu uspeli da pobede - 2:2.

Darijo Srna i Daglas Košta (31. i 68. minut) pogađali su mrežu "milionera", dok su golove za Borusiju postigli Robert Levandovski i Mats Humels (41. i 86. minut).

Aleks Ferguson napravio je veliko iznenađenje i Nemanju Vidića ostavio na tribinama. Umesto njega šansu je dobio Džoni Evans. Ni Neven Subotić nije dobio šansu od Jirgena Klopa, ali je on bio u protokolu za duel u Ukrajini.

Mondo

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: