PL - Lider rutinski, Kasorla spasao "Tobdžije"

Svetski sport - Subota 23.02.2013 - 19:24

Mančester Junajted nastavio je sigurnim koracima ka tituli nakon novog trijumfa na "Loftus Roudu", Everton sve dalji od Evrope, Arsenal slavi Kasorlu.

 

Odigrano je još pet mečeva 27. kola Premijer lige. Iako su mnogi pre gostovanja lidera na "Loftus Roudu" nagoveštavali da bi ekipa Harija Rednapa mogla da zaustavi "Đavole", to se nije dogodilo.
 
Puleni Ser Alesa Fergusona su relativno lako savladali Kvins Park Rendžers rezultatom 0:2 ali konačan ishod ne oslikava pravo stanje stvari na terenu. Samo je Nemanja Vidić dva puta glavom slao loptu tik pored stative pa su gosti mogli do ubedljivijeg trijumfa.
 
Treba dodati da se Robin Van Persi povredio u 41. minutu pa je morao da napusti teren ali se čini da povreda nije ozbiljnije prirode i da je Ferguson predostrožnosti radi izveo Holanđanina sa terena.
 
Rafael je bio strelac prvog gola u 23. minutu a na drugi se čekalo do 80. kada je Rajan Gigs potvrdio pobedu Junajteda. (Golove pogledajte OVDE!)
 
Arsenal je bio nadomak novog kiksa jer je sve do 85. minuta na "Emirejtsu" bilo nerešeno. Aston Vila je lako mogla da odnese bod iz Londona ali je na kraju Santi Kasorla svojim drugim golom na meču doneo "Tobdžijama" zlata vredne bodove.
 
Everton je na "Kerou Roudu" upisao drugi uzastopni poraz koji ga dodatno udaljava od borbe za mesto koje vodi u Evropu dok je Vigan slavio u derbiju začelja.
 
Rezultati 27. kola Premijer lige:
 
Arsenal - Aston Vila 2:1
Norič - Everton 2:1
Kvins Park Rendžers - Mančester Junajted 0:2
Reding - Vigan 0:3
Vest Bromvič - Sanderlend 2:1

 

Sportske.net

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: