Pretnje smrću fudbaleru Etou

Svetski sport - Nedelja 10.02.2013 - 20:06

Fudbaler ruskog Anžija Samjuel Eto izjavio je da Fudbalski favez Kameruna želi njegovu smrt zbog svega što je pričao u javnosti.

 

Jedan od najboljih fudbalera Afrike svih vremena nigde ne ide bez bar jednog telohranitelja, nakon što je od čelnika FSK i zemljaka iz Kamerun dobio pretnje smrću.
 
Eto je bio organizator štrajka igrača u raprezentaciji zbog neisplaćenih premija za nastupe, te je u medijima žestoko kritikovao čelnike Saveza.
 
"Uprava Fudbalskog saveza Kameruna me želi mrtvog. Danas praktično živim sa telohraniteljem, a sve zbog pohlepnosti i nesposobnosti našeg FS. Oni samo žele da napune svoje džepove parama, da putuju u prvoj avionskoj klasi, kupuju skupocene automobile i kuće. Njih nije briga za nas i naša dugovanja. Potrebno je tome stati na kraj i kazniti takve ljude", rekao je kapiten tima iz Mahačkale, drugoplasiranog tima ruske Premijer lige. 
 
Anži u četvrtak očekuje nastup u 1/16 finala Lige Evrope, ali je nastup Etoa protiv Hanovera upitan zbog stare povrede leđa.
B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: